najboljši-hoteli-v-bohinju

Najboljši hoteli v Bohinju

O tem, kateri so najboljši hoteli v Bohinju, si preberite v objavi Hotel Bohinj: Najboljši Hoteli v Bohinju. V tej objavi pa najdete predstavitev hotela, ki nudi največ prednosti tistim, ki čas v Bohinju nameravajo preživeti športno oz. aktivno.

Hotel Bohinj Gašperin je po mnenju uporabnikov, najboljši hotel v Bohinju. Poleg tega, pa je s ponudbo tudi najbolj prilagojen pohodnikom in ostalim, ki nameravajo čas v Bohinju preživeti aktivno.

Hotel se nahaja v bližini jezera Bohinj, na Ribčevem Lazu in je od jezera oddaljen le nekaj minut hoje. Iz sob se odpira pogled na okoliške hribe.

Od pohodnikov za pohodnike

Prva prednost je, da lastniki in osebje hotela Bohinj Gašperin dobro poznajo bohinjske gore. Večinoma v gore zahajajo tudi sami, zato vas pri konkretnih vprašanjih ne bodo napotili na turistične informacije. Dobro poznajo poti in specifike okoliških vrhov zato vam bodo tudi znali svetovati o dolžini in zahtevnosti.

Hotel Bohinj za aktivne

Ker se v Hotelu Bohinj Gašperin v večji meri nastanijo aktivni dopustniki, pa se v njihovi ponudbi pogosto najdejo posebne ugodnosti. Pozimi je navadno ponudba prilagojena smučarjem in deskarjem, čez leto pa sta občasno na voljo paket za kolesarje in paket za ribiče, tokrat pa tudi paket za pohodnike. V kolikor pa vam zmanjka idej, si lahko predstavitve aktivnosti ogledate tudi na spletni strani Hotela Gašperin Bohinj.

Posebna ponudba za pohodnike je v hotelu Gašperin na voljo do 31. oktobra. Vključuje pa praktično vse, kar hotel pohodniku lahko ponudi, od brezplačne savne za do 4 osebe, znižane cene bazenov v Aquapark-u, do zastonj čaja in kave ter ugodnejše večerje v bližnji restavraciji.

Vse za pohodnike

Na voljo je tudi sušilnica za pohodne čevlje in jakne ter shranjevalna soba za večje kose opreme. V hotelu pa naj bi tudi pripravili malico za na turo in prilagodili čas zajtrka, saj kdor gre v višje gore pač ne more čakati do 6. ure.

Več o hotelu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *